De werking van speedmix

Speedmix is een cement poedermix die verkrijgbaar is bij Betondingen. De poeder is al voorzien van alle benodigde componenten om beton mee te maken en daar zijn elementen aan toegevoegd die het uithardingsproces doen versnellen. Waar het bij gewoon beton dagen, weken of zelfs maanden kan duren om volledig uit te harden, is speedmix (snel drogend beton) al binnen drie uur belastbaar en is na 28 dagen volledig uitgehard. Het mengsel moet je simpelweg alleen toevoegen aan water, waarna het zichzelf mengt.

Wanneer je speedmix gebruikt is het dus belangrijk dat je het mengsel direct op de gewenste locatie mengt. Maak een gat in de grond en voeg de paal toe. Zorg dat het half gevuld is met water en vul de andere helft met de speedmix. Binnen enkele minuten is het mengsel al gemengd.

Manieren om speedmix te gebruiken

Dankzij de beton speedmix is het mogelijk om een groot aantal huis- en tuinklussen zelfstandig uit te voeren. Voor doe-het-zelvers is het werken met speedmix een eitje, maar ook voor de minder ervaren klussers onder ons is speedmix een gemakkelijk materiaal om mee te werken. Het kan gebruikt worden om palen stevig vast te zetten in de grond. Deze palen kunnen bijvoorbeeld palen voor schuttingen, speeltoestellen of vlaggenmasten zijn.

Speedmix bestellen bij de specialist

Door speedmix te bestellen bij Betondingen, profiteer je van het feit dat ze bij jou aan de deur geleverd worden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat je zware zakken van de winkel naar huis moet vervoeren of dat de speedmix je auto vies maakt – iets wat nogal eens wil gebeuren in de praktijk.