Rainbow stofzuiger webshop

De Rainbow-stofzuiger is de nieuwste high-tech vacuümreiniger die veel taken kan uitvoeren. Het is echter meer dan alleen een eenvoudig vacuüm. Het is een multifunctionele reiniger die tegel, gordijnen, meubels en vloeren kan schonen – naast kleinere vloerbedekking zoals matrassen en bekleding. Deze uitgebreide stofzuigende optie wordt geleverd in vele modellen en maten en van veel verschillende  Rainbow-stofzuiger fabrikanten.

Rainbow stofzuiger webshop

Voor zover het schoonmaken van de stroom is, is de Rainbow-stofzuiger ongeëvenaard, volgens verschillende beoordelingen die op de Rainbow-website worden geplaatst. In feite, het is zo krachtig dat sommige recensenten zeggen dat ze geschokt zouden zijn als ze er geen enkele hoek van hun huis mee konden schoonmaken. De sterke zuigkracht, de verscheidenheid aan bijlagen, en de watervrije droogfunctie maken deze water-aangedreven filtratiestofzuiger de ultieme oplossing voor huishoudens die op zoek zijn naar een one-stop-oplossing voor al hun reinigingsvereisten. Sommige dingen die het kan doen, zijn gedetailleerd in de volgende beoordelingen:

Rainbow: het eerste reinigingssysteem ter wereld dat met water werkt

* Shampooing: sommige van de meer geavanceerde regenboogvacuüms hebben shampooingmogelijkheden, waarmee u het kunt gebruiken om het tapijt, gordijnen en meubels in uw huis schoon te maken. Het heeft een toverstaf met een klein mondstuk op de bovenkant dat een filtersysteem heeft om vuil en puin te houden van het in de luchtkanalen van het apparaat te komen. Wanneer de motor is ingeschakeld, begint het in een vibrerende beweging te bewegen. Naarmate de reinigingskop begint te roteren, kookt het water in de waterkom. Als het kookt, spuit het het water op het tapijt, gordijnen en andere items in de omgeving. De shampoo-head is vrij sterk en de regenboogstofreinigers blijven door het reinigingsproces afspoelen.

* Aquamate Shampooer: een van de meest populaire kenmerken van Rainbow-stofzuigers is de aquamate shampooer. Het beschikt over zowel een bijgevoegde shampoo-bijlage als een slang die het handig om alles in uw huis van de verdiepingen naar het meubilair te shampoo. Het wordt aangedreven door een elektromotor en de shampoo-spuitmond kan hoge gebieden bereiken die andere vacuüms niet kunnen. Sommige van de functies omvatten:

* Water-aangedreven filtratiestofzuigers: zoals veel van de andere regenboogvacuüms, wordt het E2 Black Rainbow-vacuüm geleverd met verschillende bijlagen en een zeer krachtige zuigkracht. Het kan zowel droge als natte taken aan, hoewel het wordt aanbevolen om het alleen te gebruiken voor droge taken. Het wordt geleverd met drie filters: een nat / droog vacuümfilter dat kan worden gebruikt voor stof; Alle andere bijlagen zijn gemakkelijk toegankelijk en bedienen. Het vacuüm is ongeveer acht centimeter lang, vijf centimeter diep en drie centimeter breed.

De Rainbow-stofzuiger is uitgerust met een duurzame draagtas en heeft een levenslange garantie tegen productiefouten. Het wordt geleverd met dezelfde standaardreinigingsgereedschappen als alle andere modellen, behalve de water-aangedreven filtratie-stofzuigers. Het bevat ook een beperkte garantie tegen defecten in materialen of vakmanschap gedurende zeven jaar of wanneer het product is geregistreerd. Het komt niet met een bezem of stofpan.