Rainbow Stofzuigers Winkel en Hersteller

De Rainbow-stofzuiger is een absolute must overal in huizen. De verscheidenheid aan accessoires en de krachtige aanzuiging maken dit op water gebaseerde schoonmaakgereedschap de perfecte optie voor drukke gezinnen op zoek naar een alles-in-één oplossing voor al hun reinigingsvereisten. Met de Rainbow-stofzuiger zijn gezinnen verzekerd van schonere vloeren, tapijten, stoffering en meubels. Meer eigenschappen. Superieure filtratie, duurzame constructie, veelzijdige bijlagen en langdurige prestaties.

Rainbow Stofzuigers Winkel en Hersteller

Deze  Rainbow stofzuiger is uitgerust met een dubbele borstelhoofd die op harde vloeren, nat en droog reinigingssysteem en op alle soorten oppervlakken kan werken. Met zijn vermogen om het hele huis schoon te maken, kan Rainbow het allemaal doen! Het unieke natte / stomerijsysteem maakt Rainbow de mogelijkheid om zijn taken uit te voeren zonder uw tapijten en tapijten te beschadigen. De krachtige zuigkracht en krachtige roterende borstels zullen alle harde vloeren en alle soorten oppervlakken schoonmaken.

Deze Rainbow-stofzuiger heeft zowel natte als droge reinigingsmogelijkheden. Het wordt geleverd met een optioneel waterbassin om het gebruikte water te verzamelen bij het reinigen. Een zelfreinigende cyclus verwijdert het stof en het vuil van de wielen, riemen, toverstaf, borstelhoofden, waterbassin en toverstaf. De stofpan is groot genoeg om het grootste deel van de buit van regenbogengebruikers te verzamelen. Het waterbassin maakt los van de machine en kan eenvoudig worden verwijderd voor het wassen.

De krachtige Hurricane motor

Deze Rainbow-stofzuiger is uitgerust met een acht-voetslang en een sterke zuigkracht. De krachtige roterende borstels werken op alle soorten oppervlakken en de krachtige zuigkracht reinigt het hele huis. De meeste recensenten zeggen dat het automatten, gordijnen en meubels kan schonen. De meeste recensenten zeggen dat het goed werkt op moeilijke vlekken.

Rainbow-vacuüms staan bekend om hun langdurige vacuüms. Ze zijn goed geschikt voor huizen met honden of katten, waar hun krachtige zuigkracht van die vervelende petharen afkomt. Echter, zoals bij elk product, is het het beste om de reviews van consumenten te lezen om erachter te komen wat andere consumenten te zeggen hebben over regenboogvacuüms.

KRACHT EN CONTROLE BINNEN HANDBEREIK
We hebben de bedieningselementen zorgvuldig in een ergonomische handgreep geplaatst, waardoor nauwkeurige controle over elektrische accessoires mogelijk is.

De Rainbow-stofzuigers zijn er in twee basisstijlen – de natte / droge shampooer en de draadloze shampooer. Beide hebben wasinstellingen en verschillende snelheden om uit te kiezen. De natte shampooers laten een natte uitstraling achter na het stofzuigen, terwijl de droge shampooers een droog gevoel verlaten. Beide Rainbow-stofzuigers hebben goede recensies ontvangen van zowel consumenten als professionals van de industrie. En de fabrikanten zijn zo zelfverzekerd in het reinigen van regenbogen dat een garantie standaard is.