Outdoor Solar Lighting

Outdoor Solar Lighting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Veel mensen ontdekken dat zonnelampen een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier zijn om hun tuin en landschapsarchitectuur te verlichten. Als u op zoek bent naar Solar Garden Lighting, hier zijn enkele tips om u te helpen bij het kiezen van de juiste soort voor uw huis of bedrijf. Zonne-tuinverlichting is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen en prijsklassen, dus het is gemakkelijk om iets te vinden dat past bij uw huis of tuin inrichting.

Outdoor Solar Lighting

De meeste buitenverlichting maakt gebruik van kleine zonnepanelen, die de zon in stroom converteren. De stroom wordt dan opgeslagen in oplaadbare batterijen voor gebruik ’s nachts. Sommige zonne-verlichtingsmodellen zijn volledig op zichzelf staande; Deze typen zijn mogelijk niet zo helder als batterijgestuurde lichten, maar ze zijn nog steeds veel zuiniger en eenvoudig te installeren. Als u het licht installeert met het zonnepaneel naar het zuiden, zullen de stralen uit de zon de panelen raken tijdens de uren van zonlicht hoger in de lucht, waardoor minimaal energieverlies wordt veroorzaakt.

Batterij geëxploiteerde Outdoor Solar-lichten zijn erg vergelijkbaar met ACCESSED ARTIFED-zaklampen. Ze werken aan hetzelfde principe als een zaklamp – een klein zonnepaneel verzamelt zonne-energie gedurende de dag, die wordt omgezet in elektrische stroom door de meegeleverde batterij. De stroom van de batterij kan vervolgens worden gebruikt om ’s nachts uw tuin of oprit te verlichten. Batterij aangedreven lichten zullen alleen werken als de zon uit is en er is voldoende natuurlijke verlichting. Als het weer slecht wordt en de zon niet langer schittert, zal je zonne-verlichting stoppen met werken.

Buitenverlichtingopties

Tuinverlichting op zonne-energie zijn geweldig  voor het verlichten van looppaden, patio’s en tuinen. Wanneer u ze plaatst in gebieden waar direct zonlicht moeilijk te verkrijgen is, zullen ze u niet alleen geld besparen door overdag geen elektriciteit te moeten betalen, maar ze zullen ook beter werken dan andere buitenverlichtingopties voor zonne-energie. De sleutel tot het gebruik van zonne-energie is correct positioneren van de zonne-energie in een gebied waar voldoende natuurlijk licht is om de batterijen op te laden. In gebieden waar direct zonlicht moeilijk te verkrijgen is, is het een goed idee om zonne-energielampen te gebruiken met batterijen met een levensduur van minstens zes maanden. Hierdoor kan uw zonne-landschapslichten u lang duren zonder op te laden.

Een geweldige optie die niet veel wordt gebruikt, is Solar Garden Lighting. Als u zonnetuinlichten op uw tuin plaatst, bieden ze u niet alleen een aangename verlichte buitenruimte, maar ze zullen u ook geld besparen op uw nutsvoorzieningen en helpen om de planeet tegelijkertijd te redden. Zonne-tuinverlichting is vergelijkbaar met zonne-landschapslichten, behalve dat ze geen direct zonlicht nodig hebben om hun batterijen op te laden. In plaats daarvan trekken de zonne-energie op de dag hun kracht van de zon. Zonne-tuinverlichting kan een uiterst nuttige aanvulling zijn op uw buitenverlichtingsplan.

Zonnelandsverlichting in je tuin.

Een van de meest voor de hand liggende plaatsen voor  Tuinverlichting zonne-energie is in je tuin. Er zijn echter een paar andere plaatsen die kunnen profiteren van een Solar Garden Lighting-systeem. Misschien wil je Solar Gardenlichten bijvoorbeeld langs een loopbrug of tussen de bomen in je tuin plaatsen. Een 10-beste zonne-verlichtingssysteem moet je toestaan om net genoeg verlichting te creëren om iedereen comfortabel langs je loopbrug te laten lopen of om je hele tuin te verlichten om zijn schoonheid te verbeteren.

De eerste stap om zonne-verlichting te gebruiken in uw Outdoor Lighting-schema is om een locatie in uw tuin te kiezen waar u ze wilt plaatsen. Dit zal u helpen om u te begeleiden bij het zoeken naar de perfecte zonne-energie voor uw behoeften. Vervolgens moet je kijken naar de kenmerken van elk licht dat ze ideaal zou maken voor je situatie. Als je bijvoorbeeld probeerde een pad op te fleuren of een kleine stap of twee in je tuin te verlichten, zou je overwegen te overwegen met meer kracht, zodat je je stappen en de boom of andere functies in je tuin duidelijk kunt zien. Als je probeerde je hele achtertuin te verlichten, zou je buitenverlichting willen vinden die lagere krachtniveaus gebruikte.

De volgende stap bij het bepalen van welke zonne-energie-verlichting om te gebruiken is om te bepalen hoeveel energie u wilt converteren naar zonne-energie. Energieconversie is niet de enige overweging in zonne-energie, maar het is zeker een van de belangrijkste. Zonnepanelen zullen zonne-energie omzetten in elektriciteit die u in uw huis of een bedrijf kunt gebruiken, maar u moet ook overwegen wat uw batterijbank in staat is om op te slaan. De meeste zonnepanelen slaan voldoende energie op om zichzelf te ondersteunen voor ongeveer tien uur licht per dag. Mogelijk moet u dit nummer verhogen om aan uw verlichtingsbehoeften te voldoen.